«Γκρεμίζει» και ξαναχτίζει από την αρχή την άμυνα!

 


Σε ολικό λίφτινγκ της αμυντικής γραμμής της Ένωσης θα προχωρήσει τη νέα σεζόν ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μοιάζει αποφασισμένος να κάνει τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του.

Μπορεί λοιπόν ο Αργεντίνος τεχνικός να απολαμβάνει κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς το τελευταίο διάστημα, ωστόσο είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του. 

Άλλωστε, όπως ο ίδιος τόνισε με τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας.

Οι Ρότα και Μουκουντί έχουν απασχολήσει κάποιες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο για την ώρα δε μπαίνουν στην εξίσωση των πωλήσεων.

Ο Χατζισαφί μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλει γεννέσθαι, καθώς υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες παραμονής του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ως μπακ απ λύση.

Το βάρος θα πέσει στα μετόπισθεν, καθώς εκτός από τη θέση του τερματοφύλακα θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές και για τα δύο άκρα της άμυνας, ενώ μένει να ξεκαθαριστεί και το θέμα του Κάλενς που ήταν δανεικός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια