Αυτά ισχύουν για Κάλενς τη νέα χρονιά - Η περίπτωση του Μπρουκς

 


Το δίδυμο του Μουκουντί με τον Βίντα, ο Μήτογλου και τι ισχύει με την περίπτωση του Κάλενς


Η Ένωση θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της σε όλες τις γραμμές της τη φετινή σεζόν και θα ψάξει για ποιοτική ενίσχυση. Αυτό βέβαια ισχύει και για την άμυνα της, όπου ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του θα αναζητήσουν την αναβάθμιση.

Το δίδυμο των Μουκουντί και Βίντα έχει το προβάδισμα, όπως και τη σεζόν του νταμπλ, ωστόσο ερωτηματικό υπάρχει με τους υπόλοιπους στόπερ. 

Αναφορικά με τον Κάλενς, στην Ένωση δύσκολα θα προχωρήσουν στην αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, με τη ρήτρα του να αγγίζει το ένα εκατομμύριο αλλά το συμβόλαιο του με τη Χιρόνα να ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο.

Συνεπώς είτε η ΑΕΚ θα στραφεί αλλού, είτε θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της με κάποια άλλη φόρμουλα. 

Τι «παίζει» με τους υπόλοιπους στόπερ και τον Μπρουκς

Η ΑΕΚ κοιτάζει με συνέπεια αριστεροπόδαρους στόπερ για το δίδυμο πίσω από τους Βίντα και Μουκουντί. Τόσο με τον Γιώργο Τζαβέλλα όσο και με την περίπτωση του Κάλενς, η Ένωση βρήκε ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά αριστεροπόδαρου, ενώ και ο Αμερικανογερμανός Μπρουκς που μένει ελεύθερος από τη Χοφενχάϊμ και έχει απασχολήσει έντονα, είναι αριστεροπόδαρος. 

Ο Σίμος Μήτογλου θα είναι στο rotation της άμυνας και τη νέα χρονιά, έχοντας συμβόλαιο ως το 2026, ενώ όσον αφορά τις υπόλοιπες λύσεις, ο Χρυσόπουλος είναι ένα project στο οποίο πιστεύουν πολύ στην ομάδα και ο Αλμέιδα θέλει να τον εξελίξει. 

Τέλος, το ζήτημα του Ρόκσον Γεμπόα είναι ανοικτό και μένει να φανεί στην προετοιμασία αν θα είναι στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και τη νέα σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια