Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την καλύτερη και πιο δελεαστική πρόταση στον Καμαρά!

 



Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Μαντί Καμαρά ήρθε στην επιφάνεια στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Είναι η αλήθεια πως ο 27χρονος χαφ έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Από την Ελλάδα έχει την πρόταση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Μόνο που η πρόταση της Ένωσης είναι σαφώς καλύτερη από αυτήν την ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού ζήτησε χρόνο να απαντήσει.

Ο μέσος από το Μάλι ταιριάζει στο πλάνο του Ματίας Αλμέια και στον τρόπο παιχνιδιού του Αργεντίνου κόουτς και σε περίπτωση που δώσει θετική απάντηση στους κιτρινόμαυρους τις επόμενες ώρες τότε θα ενισχύσει σημαντικά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου υπάρχουν επίσης ο Πινέδα και ο Λιούμπισιτς, αλλά και οι Σιμάνσκι και Γιόνσον πιο πίσω.


Ο Καμαρά ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2018. Στο μεσοδιάστημα είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Ρόμα τη σεζόν 2022-2023, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε είχε 29 συμμετοχές με τους ερυθρόλευκους σε όλες τις διοργανώσεις.


Ο Μαρινάκης δεν θέλει να δει Καμαρά στην ΑΕΚ


Η κίνηση της ΑΕΚ να δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά δεν άρεσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλει να δει έναν πρώην ποδοσφαιριστή του να φοράει τα κιτρινόμαυρα διότι το θεωρεί επικοινωνιακή ήττα και φυσικά νίκη του νέου ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου. Όλα αυτά εφόσον γίνει η μεταγραφή και ο Καμαρά πει το πολυπόθητο “ναι” στην Ένωση. Προτιμά λοιπόν να δει τον 27χρονο χαφ στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει ρίξει γέφυρες στο θέμα της ΕΠΟ παρά να τον δει σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα της Αθήνας.

Ο Ηλιόπουλος θέλει να στείλει με το… καλησπέρα το μήνυμα πως είναι πρωταγωνιστής!

Ωστόσο από την πλευρά του ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει με το… καλησπέρα να στείλει μήνυμα στους ανταγωνιστές και αντιπάλους πως δεν ήρθε για να παίξει και να γίνει απλά κομπάρσος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πρωταγωνιστής. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να κλείσει τον Καμαρά πριν η κιτρινόμαυρη αποστολή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Για το λόγο αυτό έκανε την καλύτερη και πιο δελεαστική πρόταση που έχει στα χέρια του ο παίκτης. Πλέον όλα είναι απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια