Διοίκηση της ΕΠΟ νιώθει ήδη ο Ολυμπιακός

 


Ο ΠΑΟΚ κατάφερε το αδιανόητο και ο ερυθρόλευκος Τύπος πανηγυρίζει. Η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη άνοιξε την κερκόπορτα και έβαλε τους καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξανά στη διοίκηση του. Ήδη οι εφημερίδες του Ολυμπιακού γράφουν για κάθαρση και επιστροφή στην… κανονικότητα. 

Είναι ξεκάθαρα πως οι ερυθρόλευκοι νιώθουν ήδη «αφεντικά» της ΕΠΟ και το «φωνάζουν» με κάθε τρόπο. Μέσω των ΜΜΕ, μέσω του Κούγια, μέσω διαρροών. Δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι μιλώντας για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ουσιαστικα αναφέρονται και στον όψιμο συνεργάτη τους, τον ΠΑΟΚ. 

Είναι το μεγάλο επίτευγμα του ΠΑΟΚ ο οποίος κατέκτησε αυτό το εκπληκτικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε. Έδωσε δύναμη στο σύστημα το οποία για δεκαετίες κατηγορούσε, το σύστημα που όταν έπεσε μπήκε και τέλος στο παντοκρατορία του Ολυμπιακού. 

Και αν τον ΠΑΟΚ έχουν ξεχάσει τι σημαίνει κανονικότητα για τον Ολυμπιακό είναι σίγουρο ότι θα φροντίσει να τους το θυμίσει. Δεν είναι όμως όλοι λωτοφάγοι όπως οι Θεσσαλονικείς…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια