Η εποχή Ηλιόπουλου ξεκινάει χωρίς δομικές αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ


 Η νέα εποχή στην ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη από την στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε στην δημοσιότητα την ανακοίνωσή για την αποχώρηση του και την μεταβίβαση της ομάδας στον Μάριο Ηλιόπουλο. Ήδη από εκείνη την στιγμή ο νέος ιδιοκτήτης έχει πιάσει δουλειά και τρέχει θέματα του συλλόγου. Εξ ου και ο Ηλιόπουλος τις δυο προηγούμενες μέρες, πέρασε πολλές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ. Και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

Προφανώς και ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει θέσει στο τραπέζι και ζητήματα οργανωτικά που αφορούν την ΠΑΕ. Και αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής, είναι πως στον σχεδιασμό του δεν υπάρχουν άμεσες δοκιμές αλλαγές στο οργανόγραμμα της ομάδας. Για περισσότερες από έναν λόγους. Αφενός διότι έτσι κι αλλιώς είναι στελέχη που έχουν εμπειρία και ικανότητες. Αφετέρου διότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, με δεδομένο πως η προετοιμασία ξεκινά σε μια εβδομάδα και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς είναι περίπου σε 1,5 μήνα.

Βεβαίως ο Ηλιόπουλος θα προσθέσει στο οργανόγραμμα κάποιους δικούς του συνεργάτες. Θα το ενισχύσει επί της ουσίας. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, καθώς πάντα σ’ όλες τις αλλαγές διοικήσεων, ο νέος ιδιοκτήτης ήθελε να συνεργάζεται με στελέχη τα οποία ο ίδιος έχει αξιολογήσει και εμπιστεύεται. Επομένως το πιθανότερο είναι πως θα προστεθούν τέτοια στελέχη στην ΠΑΕ. Και ως εκ τούτου, με προσθήκες και χωρίς αλλαγές, θα προχωρήσει το πρώτο διάστημα η νέα εποχή της ΑΕΚ.

Αυτό φυσικά και δεν σημαίνει πως στην πορεία δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αλλαγές. Δοκιμές αλλαγές. Είναι προφανές πως ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα αξιολογήσει τους πάντες στην πορεία. Και θα πάρει και αντίστοιχες αποφάσεις, αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Εξάλλου είναι δεδομένο πως ο Ηλιόπουλος θα θέσει στόχους που θα αφορούν όχι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και τις “επιδόσεις” σε οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα.


Πηγή: Sportal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια