Οι μεταγραφικές εξελίξεις και όλα τα δεδομένα για την ενίσχυση




 Στην ΑΕΚ φορτσάρουν και τρέχουν παράλληλα σε πολλαπλά μέτωπα για να κλείσουν τους μεταγραφικούς στόχους με τον Μάριο Ηλιόπουλο να έχει δώσει ήδη το πράσινο φως για να προχωρήσουν όλα τα θέλω του Αλμέιδα

Μπαράζ επαφών με μεταγραφικούς στόχους έχουν στην ΑΕΚ με τις εξελίξεις να τρέχουν σε πολλαπλά μέτωπα, καθώς έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικού στόχοι. Μάλιστα, το σημαντικό είναι πως εν μέσω της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό και την είσοδο του Μάριου Ηλιόπουλου που αποτελεί τον νέο ισχυρό άνδρα της ομάδας, δεν χάθηκε… ούτε μια ημέρα, και ο προγραμματισμός εξελίσσεται βάσει του σχεδίου που υπήρχε και πριν. Ο κ. Ηλιόπουλος μάλιστα βρίσκεται καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή με τον Ματίας Αλμέιδα και έχει δώσει ήδη το πράσινο φως για να προχωρήσουν όλα τα θέλω του Πελάδο. Επαναλαμβάνουμε τα μέτωπα είναι πολλά και τρέχουν παράλληλα από το αρμόδιο τιμ των μεταγραφών και φυσικά των στελεχών που απαιτούνται. 


Να τονίσουμε εδώ πως δεν αποκλείεται σύντομα να ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα, ενώ είναι πιθανό τελικά η ΑΕΚ να αποκτήσει δύο γκολκίπερ εν όψει της νέας σεζόν. Από εκεί και πέρα είναι γνωστό πως η Ενωση βλέπει ζεστά την περίπτωση του Μαντί Καμαρά και βρίσκεται πάντα μέσα στην υπόθεση, ενώ για την περίπτωση Γιαννούλη ισχύει αυτό που έχουμε πει αλλά ας το επαναλάβουμε, το μήνυμα που στέλνει ο παίκτης προς όλους όσους ενδιαφέρονται, είναι ότι αναζητεί προς ώρας ομάδα στην Ευρώπη καθώς είναι προτεραιότητα του το εξωτερικό. Αυτή η εξέλιξη συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με τον Χατζισαφί που πλέον είναι το πιθανό να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του συν 1 που υπάρχει και ο Ιρανός να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, μια εξέλιξη που θα δώσει χρόνο στην Ένωση αφενός να περιμένει τον Γιαννούλη και αφετέρου να έχει δύο διαθέσιμους αριστερούς μπακ τουλάχιστον στον πρώτο προκριματικό (Χατζισαφί και Πήλιο) και από εκεί και πέρα, η δεδομένη προσθήκη αριστερού μπακ που θα φέρει την αναβάθμιση θα είναι κάτι έξτρα και ενδεχομένως ο Χατζισαφί μετά θα έχει τον ρόλο του μπαλαντέρ, καθώς μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις.


Την ίδια ώρα να σημειώσουμε πως είναι πιθανό να αποκτηθεί και σεντερ-μπακ, ανεξάρτητα από την περίπτωση του Αλεξ Κάλενς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί από την Τζιρόνα. Φυσικά παράλληλα τρέχουν κι άλλες υποθέσεις όπως αυτή του δεξιού μπακ και όχι μόνο. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό στην ΑΕΚ υπάρχει ένας οργασμός εξελίξεων που αναμένεται να δρομολογήσει ένα… καυτό και δυνατό καλοκαίρι όσον αφορά τον τομέα της ενίσχυσης αλλά παράλληλα όπως φαίνεται η ΑΕΚ θα προχωρήσει στο φετινό καλοκαίρι και σε μια-δυο πωλήσεις. Κάτι που φυσικά σημαίνει πως όποια ανάγκη κι αν υπάρξει μετά από μια ενδεχόμενη πώληση, θα καλυφθεί 100% με κάποια έξτρα μεταγραφή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια