Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βραζιλιάνο παικταρά!

 

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο blog η ΑΕΚ δεν έχει ως πρώτο στόχο τον Μαζουακού αλλά ένα άλλο μεγάλο όνομα για το αριστερό άκρο της άμυνας.


Ο Κονγκολέζος μπάκ αποτελεί μια εκ των "δεύτερων" επιλογών της λίστας της ΑΕΚ για αυτή τη θέση.Κάλα κάνει που προχωράει και του Μαζουακού όπως και άλλες δύο περιπτώσεις (καλύτερες του Μαζουακού) για να έχει "πισινή"(π.χ Μπράνταριτσ όπως είχατε διαβάσει στο σάιτ).


Η ΑΕΚ παλεύει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο παικταρά Alex Telles (31) από την Αλ Νασρ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις σελίδας ο ποδοσφαιριστής αμφιταλαντεύεται εδώ και μέρες για το αν θα έρθει στην ομάδα.

Σίγουρα ο παίκτης βλέποντας την ομάδα να καταρρέει απέναντι στη... Νοα, δεν ξετρελάθηκε.


Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό από την Al Nassr. Ο παίκτης θα παραχωρηθεί είτε δανεικός είτε πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο στην ομάδα του.


Ο Telles για να φύγει από την Σαουδική Αραβία είναι έτοιμος να αποχωριστεί ένα ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο των 8,2 εκατομμυρίων ετησίως.Αν αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ θα γίνει το πιο ακριβοπληρωμένο μπάκ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!


Ακόμα,ο ίδιος ψάχνεται στην αγορά της Τουρκίας και σε εκείνη της Ισπανίας οπως και της Πορτογαλίας.Μη βρίσκοντας αυτό που θέλει η ιδέα της ΑΕΚ γίνεται όλο και πιο έντονη στο μυαλό του.


Αναμένουμε.....

Υ.Γ:Δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Ακούνια της Σεβίλλης που βρισκόταν κοντά. Αναμένεται να επανέλθει η ΑΕΚ αν δεν προχωρήσουν άλλες επιλογές. Έχει προταθεί (και) ο Άλεξ Σάντρο.

Υ.Γ.1: Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στον Telles.

Υ.Γ.2: Πρέπει να περάσει η ομάδα τη Νοα για να έρθει και έπειτα να παλέψει για τη πρόκριση!

INSIDER

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια