Θα πάρει αριστερό μπακ η ΑΕΚ - Ο Μαζουάκου και οι περιπτώσεις που εξετάζονται από την Ένωση

 



Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα πάρει αριστερό μπακ, με το όνομα του Μαζουάκου ναι μεν να επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά την Ένωση να ΄χει μία-δύο περιπτώσεις πιο μπροστά.

Στο ερώτημα τι θα κάνει η ΑΕΚ με την υπόθεση του αριστερού μπακ, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Θα πάρει... Η Ένωση είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με το όνομα του Μαζουάκου να επανέρχεται στο προσκήνιο, αλλά να μην συνιστά προτεραιότητα, την ώρα που η Ένωση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Στην ΑΕΚ είναι δεδομένο πως έχουν ρίξει το βάρος στα μεταγραφικά και αυτά σίγουρα δεν σχετίζονται με το τι θα κάνει η ομάδα την Πέμπτη με την Νόα (15/8). Η απόκτηση μπακ συνιστά προτεραιότητα με τον Μαζουακού να είναι μία περίπτωση που ναι μεν επανήλθε στο προσκήνιο, αλλά γενικώς έπαιζε εδώ και 2-3 εβδομάδες. Ο Αφρικανός είχε προταθεί και εξεταστεί προ τριών εβδομάδων, όμως η Ένωση δεν το είχε προχωρήσει θεωρώντας πως δεν είναι αυτό που ψάχνει λόγω των αμυντικών του αδυναμίων.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, δουλεύονται και άλλες περιπτώσεις, μία-δύο όπως λέγεται με μία εξ αυτών να είναι, όπως λένε, «πολύ καλή».

Επίσης η ΑΕΚ κινείται και για φορ. Και σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κίνηση με παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία και θα καλύψει το κενό του Έκι Πόνσε που πωλήθηκε στο Χιούστον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια