Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κάρλος Βινίσιους που προτάθηκε, επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του αλλά...



 Ο Κάρλος Βινίσιους που αγωνίζεται στην Φούλαμ προτάθηκε στην ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση φορ. Η αγγλική ομάδα τον είχε αποκτήσει με 5 εκ. ευρώ το 2022 από την Μπενφίκα.

Πρόκειται για 29χρονο αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο φορ, ύψους 1.90, o οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την αγγλική ομάδα. Μεγάλωσε στις ακαδημίες της Σάντος και της Παλμέιρας.

Πέρσι στο πρώτο εξάμηνο έμεινε στην Αγγλία αλλά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετακόμισε ως δανεικός στην Τουρκία και στη Γαλατασαράι.

Το monobala.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φλάβιο Ριμπέιρο, που επιβεβαίωσε ότι η Ένωση έχει προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο στράικερ και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο. «Έχουμε δεχθεί κρούσεις από ελληνικές ομάδες, καθώς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μας έχουν προσεγγίσει για την περίπτωση του Κάρλος Βινίσιους. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ είναι αυτή που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο».

Ακόμη τόνισε ότι «Η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φούλαμ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή», ενώ απέφυγε να σχολιάσει τη διαφαινόμενη συμφωνία της Ένωσης με τον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του Βινίσιους, ο Φλάβιο Ριμπέιρο ανέφερε ότι «Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά μετά την αποχώρηση του Ροντρίγκο Καετάνο για την Εθνική ομάδα δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία. Ακόμη δύο βραζιλιάνικες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για την Γκρέμιο και την Παλμέιρας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια