Αλμέιδα: «Εκτός του φορ που ψάχνουμε, θα ήταν λάθος να έρθουν και άλλοι παίκτες - Είμαστε πολλοί πια για μια διοργάνωση»

Για όλα τα θέματα, μεταξύ των οποίων και τα μεταγραφικά, μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ-Νόα.

Για τα μεταγραφικά δήλωσε:

«Την πρώτη χρονιά εκπλήξαμε παίρνοντας δύο τίτλους, που ήταν δύσκολο. Στον δεύτερο χρόνο ήμασταν στην Ευρώπη και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μείναμε εκτός στα πέναλτι στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Τώρα έχουμε αποκλειστεί από την πρώτη διοργάνωση, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η άλλη. Να περιμένουμε πως θα ξεκινήσει και το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα φτάσει ψηλά. Φυσικά και λείπει κάποιος για να είναι ανταγωνιστικός με τον Λιβάι στη θέση. Το έχουμε συζητήσει αυτό, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει τον παίκτη που μπορεί να έρθει. Έχω επιλογές να παίξω με τον Τσούμπερ, όπως σήμερα, που κατάφερε να σκοράρει, και επίσης πρέπει να δω κάποια παιδιά από τη δεύτερη ομάδα που έκαναν προετοιμασία και θα πάρουν χρόνο. Δεν είναι δικαιολογία. Τόσο η διοίκηση όσο και εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε. Προσπαθήστε με κάποιους αλλά δεν θέλησαν να έρθουν και συνεχίσουμε να ψάχνουμε για να έχει ανταγωνισμό ο Λιβάι σε μια ξεκάθαρη θέση».


Για το αν ο μεταγραφικός προγραμματισμός φρενάρει και αν θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις για να έρθουν άλλες προσθήκες πέρα από τον φορ: «Νομίζω πως η θέση που θα πρέπει να υπάρξει ανταγωνιστής είναι στη θέση 9. Άλλη θέση που ψάχναμε ήταν αριστερός μπακ αλλά πιστεύω ο Πήλιος θα είναι ανταγωνιστικός με τον Χατζισαφί. Τον έβαλα αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, σε κάποιες έχουμε περισσότερους. Όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να είναι ανταγωνιστικοί και να περιμένουν τη στιγμή τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια