Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Θα το πω τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι!» Πινέδα: «Πρόεδρε θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ»!



 Μεγάλη κίνηση του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ - Μίλησε με τον Πινέδα, του ξεκαθάρισε την κατάσταση και απέσπασε τη δέσμευσή του, πως παύει να ασχολείται με την μεταγραφή του

Η επίσκεψη του Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα δεν περιελάμβανε μόνο την σκληρή ομιλία και το πρόστιμο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε τετ-α-τετ και με ποδοσφαιριστές. Πιο σημαντική η συνάντηση του με τον Ορμπελίν Πινέδα με τον οποίο ξεκαθάρισε την κατάσταση για τελευταία φορά και πέτυχε να αποσπάσει τη δέσμευση του πως το κατάλαβε και πλέον στο μυαλό του θα είναι μονό η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Ηλιόπουλος είπε στον Ορμπελίν: «Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;». Η απάντηση του Πινέδα ήταν καταφατική: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ». Αμέσως μετά Ηλιόπουλος και Πινέδα έσφιξαν τα χέρια και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έστειλε τον Πινέδα στον Ματίας για να του πει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και ότι δε σκέφτεται πια τίποτε άλλο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια